Familieuitje in Kasteelstad 's Heerenberg - Met de huifkar maakt u samen een prachtige tour door onze regio!

Bij deze familiedag met huifkartocht is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een gebakje
  • huifkartocht van 1,5 a 2 uur
  • 3-gangen diner of buffet

  Prijs: € 47,50 p.p. op basis van 12 personen.

  De prijs van deze familiedag in de historische kasteelstad 's-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Familiedag in 's-Heerenberg - Leuke dag voor jong en oud!

Kom samen met uw familie naar ons restaurant voor een heerlijke familiedag. Samen met opa, oma, kinderen en kleinkinderen een middag om nog lang over na te praten.

Bij aankomst in ons restaurant wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje gebak. Er wordt tijdens dit moment uitleg gegeven over de dag en de huifkartocht die er voor u staat ingepland. Na de koffie en thee kunt u aan boord stappen van de huifkar en maakt u een prachtige tocht van 1,5 a 2 uur door de omgeving van onze Kasteelstad.

Uiteraard kunnen we de route aanpassen aan u wensen. Wilt u bijvoorbeeld een tocht door de natuur of wilt u tijdens de tocht ook nog een bezoek brengen aan bijvoorbeeld een museum. Alles is mogelijk en wij plannen de tocht in samenspraak met de groep samen.

Bij terugkomst staat er een diner voor u klaar. Bij grotere groepen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om in buffetvorm te dineren!

Culinair genieten in een monumentaal pand

  Geniet van een diner of buffetin een sfeervolle omgeving. Uiteraard kunnen we rekening houden met dieet- of allergie wensen en zullen wij zorgen voor een heerlijk menu voor u en uw groep!  

  GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Tijdens en na de fietstocht staat wij voor u klaar om even nieuwe energie op te doen!

Huifkartocht door 's-Heerenberg en omgeving

U wordt op onze locatie ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje. Voor de kinderen staat er een glaasje ranja met een plakje cake klaar!

Na  het ontvangst en de uitleg van de dag kunt u plaatsnemen in de huifkar voor een tocht door de omgeving!

De tocht duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. Mocht u ook nog een bezoek willen brengen aan bijvoorbeeld een museum of andere bezienswaardigheid dan het programma iets langer duren!

Bij terugkomst in het restaurant kunt u gaan geniezen van een heerlijk diner of van een buffet!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Gastvrijheid, het belangrijkste product

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en u wordt bediend met een lach. Dit zijn de twee hoofdingrediënten van het restaurant waardoor het restaurant een hoge reputatie heeft opgebouwd. Geniet op een mooie plek van een heerlijke lunch of diner na een wandeling door de Montferlandse bossen. 


U kunt rekenen op een kwalitatieve maaltijd die met liefde is bereid door de chef-kok. Voel u thuis in dit sfeervolle monumentale pand van meer dan 100 jaar. 

Geniet van een smaakvolle lunch of diner

In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk lunchgerecht. Zij beschikken over een diverse menukaart met veel keus, denk hierbij aan een smakelijke sandwich, gezonde salade of perfecte uitsmijter. Ook kunt u kiezen voor koude of warme gerechten van de kaart. Naast lunchen kunt u in dit sfeervolle restaurant komen dineren. Het restaurant bevindt zich in het historisch centrum van 's-Heerenberg, aan de markt. Alle gerechten zijn bereid met lokale en verantwoorde producten. 


De chef-koks werken met producten uit de regio. Gerechten worden bereid met eigen receptuur. In de keuken wordt waar mogelijk gewerkt met verantwoorde en biologische producten.

Riante terras

Neem na een bezoek aan het kasteel plaats op het riante terras. Op het terras heeft u zicht op de markt, de stad en de voorbijgangers. Onder een grote mooie plataan liggen het 'boven terras' en het 'onder terras'. Het terras biedt aan 150 gasten plaats. Neem plaats in een loungebank of een tafel met stoelen en geniet van een lekker kopje koffie of heerlijk diner. 

Maak uw feest compleet met een heerlijke catering

Geeft u binnenkort thuis een feest? Of bent u op zoek naar een partycateraar die de catering en aankleding verzorgd? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het restaurant verzorgd catering op maat. Er wordt goed geluisterd naar uw wensen. Uw wensen worden vertaald in een origineel en culinair totaalconcept. 


De catering is in goede handen door de ervaring van  het personeel. De aankleding wordt van A tot Z verzorgd op uw locatie. Voor zowel particulieren als voor bedrijven in en om 's-Heerenberg wordt de catering met liefde en passie verzorgd.