Ontdek de Hollandse Helden - Unieke rondvaart over de Zaan en ontdek de historie van de Gouden Eeuw

Bij dit Ontdek de Hollandse Helden arrangement is inbegrepen:

  • Cruise over de Zaanse Schans
  • Brownie eten in Zaandam
  • Stroopwafel eten in Zaandam

  Prijs: € 14,00 p.p.

  Dit arrangement is mogelijk voor een minimum aantal van 2 personen en een maximum aantal van 100 personen.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Het Ontdek de Hollandse Helden arrangement

Beleef een dag tussen onze Nederlandse Helden, inclusief de leukste highlights. Geniet van een unieke rondvaart over de Zaan. Ontdek hier ook het ware verhaal achter onze helden van de Gouden Eeuw en de VOC. Zonder de windmolens zouden de Nederlanders helemaal geen Gouden Eeuw en VOC hebben gehad. Geniet van een stroopwafel en brownie in het authentieke en sfeervolle Zaandam. Bezoek de Oud Hollandse winkeltjes.

De rederij

Onze rederij biedt verschillende tours aan in Zaandam waar u door de mooiste plekjes van Zaandam en omstreken wordt rondgeleid door een enthousiaste en ervaren gids. Onze gids laat u de meest unieke plekken zien in Zaandam en vertelt graag over de geschiedenis van de authentieke plaats. Door de eeuwen heen is de welvaart in Zaandam erg veranderd.

Programma

11:00 uur: Stroopwafel bij de Gecroonde Duyvekater

11:30 uur: Brownie bij het CacaoLab

12:00 uur: Cruise over de Zaanse Schans en stap uit bij Molen Het Jonge Schaap.

Onze partner

Leuke pure Hollandse dagjes uit

Voor typische Hollandse arrangementen bent u hier helemaal aan het goede adres. Van een rondvaart door de prachtige regio Oud Holland, verken de regio per fiets of ga op de foto in traditionele Volendamse Klederdracht. De oude geschiedenis in het waterland is ook erg interessant dus ontdek de historie en proef de Hollandse specialiteiten.

Activiteiten

Het belangrijkste doel is om iedereen te laten genieten van dit bijzondere stukje Nederland en we hebben dan ook een aantal leuke gevarieerde programma's gemaakt.

Lokale partners

Ons bedrijf werkt samen met een aantal lokale partners die tevens ook in de toerisme branche werken. Dit zijn onder andere een rondvaartbedrijf, gezellige cafes en restaurants, bakkerij, kaasfabriek en een traditionele klompenfabriek. Bij deze Hollandse bedrijven zijn veel activiteiten te doen voor toeristen. Denk hierbij aan een kaasproeverij of bewonder het maken van een Oud Hollandse klompen.

Omgeving

De plaats Volendam staat vooral bekent om de vissersboten, de traditionele klederdracht en gezellige huisjes aan het water. De klederdracht is een van de bekendste attracties uit Volendam, veel mensen laten een foto maken waarbij ze de Volendamse klederdracht dragen. Als je in Volendam en de omgeving komt zie je waarvoor Nederland vooral bekend staat. De windmolens, klompen, muziek en het heerlijke eten.