Stoere mannendag in Didam - Sumoworstelen, Quizen en Mannenbuffet

Bij deze Stoere mannendag in Didam is inbegrepen:

  • Sumoworstelen of Schots Golf
  • Pubquiz inclusief bierproeverij en vragen over de geproefde biertjes 
  • Heerlijk mannenbuffet 

Prijs: € 42,50 p.p. op basis van minimaal vanaf 40 personen en alleen op Zondagen

  • De prijs bij een minimale deelname van 10 personen bedraagt € 47,50 p.p.

De prijs van deze Stoere mannendag in Didam is geldig tot en met 31 december 2022.

Beleef een stoere mannendag in Didam!

In Didam kunt u samen met uw vrienden een stoere dag beleven. Probeer uw vriend tijdens het sumoworstelen omver te krijgen of sla een hole-in-one op de golfrecreatiebaan. Test vervolgens uw kennis over de geproefde biertjes tijdens de pubquiz. De stoere mannendag wordt afgesloten met een heerlijk buffet.

Sumoworstelen of hole-in-one slaan op de golfrecreatiebaan

  Trek een sumoworstelpak aan en ervaar de spectaculaire Japanse vechtsport. Het pak dat u aantrekt wordt opgeblazen. 2 personen nemen het tegen elkaar op. Tijdens het spelen van het spel draagt u een helm en worstelt u op een mat. Op de mat wordt een kring gemaakt door de overige spelers, zodat de worstelaars op de mat blijven. 

  Bij het partycentrum kunnen jullie de unieke sport Schots Golf ervaren. Voorafgaand aan het golfen krijgen jullie van de medewerkers duidelijke instructies en ontvangen jullie de clubs en golfballen. Er wordt met zachte golfballen gespeeld voor jullie eigen veiligheid. 

  Na de instructies ontvangen te hebben, kunnen jullie de competitie aangaan op de golfbaan. Wie slaat als eerste een hole-in-one op de golfrecreatiebaan.

Test uw kennis over bier

  De groep wordt verdeeld in groepen van 4 tot 6 personen. Samen gaan jullie de uitdaging aan en laten jullie als team zien dat jullie de meeste kennis hebben over bier. Jullie krijgen in 6 à 8 rondes vragen over de geproefde biertjes op jullie afgevuurd

  Een enig echte pubquiz-master zorgt ervoor dat de pubquiz soepel verloopt en de scores worden genoteerd.

Genieten van een heerlijk mannenbuffet

  Een stoere mannendag is uiteraard niet compleet zonder een hapje en drankje. Geniet samen met een groep mannen van een heerlijk buffet. Tijdens het buffet kunnen jullie genieten van onderstaande gerechten:

  • Duvelse spareribs
  • Langzaam gegaard buikspek
  • Gehaktbal in jus
  • Kipsaté
  • Mini-schnitzels
  • Ambachtelijke vleessalade
  • Rauwkorsten
  • Appelmoes
  • Koude sauzen
  • Friet
  • Gebakken aardappelen met spek 
  • Boerenbrood met kruidenboter

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Veelzijdig partycentrum met eindeloze mogelijkheden

Hoog in het vaandel van het partycentrum staat kwaliteit. De accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 800 personen. Het partycentrum bestaat uit een sfeervol café, serre en een gigantisch terras. Met mooi weer worden er buiten ruime mogelijkheden geboden. Op het terras zijn de meeste feestruimtes direct aangesloten. Op het terras kunt u met uw eigen gezelschap een feest vieren. 


Luid het weekend samen met uw familie of vrienden in in het gezellige café. Het café wordt gekenmerkt door de warme kleuren en knusheid. In het café kunnen 100 personen plaatsnemen. Voor een feest is alles binnen bereik door de kleine zithoekjes, dansvloer en de grote bar. 

Uiteenlopende activiteiten

Het partycentrum biedt een ruim aanbod aan activiteiten aan. De activiteiten lopen uiteen van een proeverijen tot aan actieve buitenspellen. Wilt u erop uit trekken samen met uw familie of vrienden maakt een scootertour door het Montferlandse landschap of ga op pad met de plokkewagen. Bij het partycentrum kunt u ook een balletje slaan op de hole-in-one golfbaan of deelnemen aan een pubgame.

Ruim aanbod aan smaakvolle buffetten

Zin om een gezellige dag gezamenlijk af te sluiten met een hapje en drankje, dan bent u bij het partycentrum aan het juiste adres. Geniet samen met uw gezelschap van een uitgebreide barbecue of een koud & warm buffet. De buffetten bestaan uit diverse gerechten waardoor er voor iedereen wat wils is. Wilt u op een eigen locatie genieten van een buffet, dat is geen enkel probleem. Het partycentrum bezorgd namelijk ook buffetten op locatie. Een buffet is natuurlijk niet compleet zonder een dessert. Sluit de gezellige dag af met een heerlijk dessert. 

Maak er een onvergetelijk feest van

Bent u binnenkort jarig of heeft u iets te vieren, dat kan bij het partycentrum. Het partycentrum beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes waar een spetterend feest gegeven kan worden. Zij vernemen graag uw wensen om er samen een geslaagd feest te maken. Voor grotere gezelschappen zijn de zalen Dijkse Bocht en de Ravenhoek geschikt. De zalen zijn industrieel en gezellig ingericht. De twee zalen kunnen bij elkaar getrokken worden door de wand te verwijderen. 


Geven jullie elkaar binnenkort het JA-woord en bent u op zoek naar locatie waar jullie jullie bruiloft kunt vieren, dan is deze locatie zeker een aanrader. Bij het partycentrum zijn de mogelijkheden eindeloos van een walking dinner tot een Italiaanse tafel. Van een ceromonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Op de manier zoals jullie het willen wordt het feest uitgevoerd.


Het partycentrum is de perfecte locatie om een bedrijfsfeest te geven. Bij het partycentrum kunt u een origineel themafeest geven of een gezellige borrel houden. Van A tot Z wordt de organisatie van uw feest uit handen genomen.